top of page
Open Notebook

metaLINGUA
UPISI 2022/23

metaLINGUA polaznicima svih dobnih skupina pruža mogućnost učenja engleskog, talijanskog, njemačkog i francuskog, jezika te hrvatskog jezika za strance. Programi i ispiti škole usklađeni su s europskim kriterijima vrednovanja znanja prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike (CEFR).

 

metaLINGUA nudi 14 različitih tečajeva, od predškolskih, školskih, tečajeva za mlade, tečajeva općeg jezika za odrasle, poslovnih i konverzacijskih tečajeva do priprema za međunarodne ispite, te specijalizirane programe stranih jezika za pojedine tvrtke. Tečajevi se organiziraju za sve razine znanja jezika.

Nastavu za sve jezike održavaju diplomirani profesori jezika i nekoliko izvornih govornika. Svi naši nastavnici odlikuju se visokom stručnošću, entuzijazmom i spremnošću da se kontinuirano usavršavaju i usvajaju nova znanja i vještine podučavanja.

Termini održavanja tečajeva dogovaraju se direktno s polaznicima i roditeljima polaznika.

Zašto metaLINGUA jezični studio?

Individualizirani pristup svim polaznicima, rad u malim grupama, multimedijalni sadržaj i suvremene metode učenja stranih jezika karakteristike su našeg rada.

Organiziramo radionice stranih jezika i dodatne konverzacijske satove s izvornim govornicima kako bi ih dodatno motivirali.

Upisivanjem tečajeva stranoga jezika polaznici dobivaju dodatno znanje, kontinuitet učenja, a profesori im stoje na raspolaganju za dodatnu pomoć. 

Kako odabrati pravu grupu?

Sve su grupe sastavljene prema potrebama polaznika, tj. ovisno o njihovim jezičnim sposobnostima. Polaznici se prije početka nastave anonimno testiraju kako bismo na odgovarajući način zadovoljili njihove potrebe tijekom učenja stranoga jezika.

UPISI 2022/23

Prijavi se i priključi grupi koja ti najviše odgovara! Organiziramo tečajeve stranih jezika za djecu, mlade i odrasle različitih jezičnih razina; od početničkih stupnjeva pa sve do naprednih!

Testirajte besplatno svoje znanje i otkrijte koliko dobro poznajete strani jezik.

Prijavi se za ogledni sat.

Radionice stranih jezika za djecu

Prijavite se besplatne ogledne satove i radionice engleskog, njemačkog, talijanskog i francuskog jezika.  Otkrijte kako izgleda nastava stranog jezika u metaLINGUA jezičnom studiju.

Radionice engleskog jezika će se organizirati u subotu, 17.9.2022. po sljedećem rasporedu:

  • 09:00h - vrtićki uzrast i 1. razred

  • 09:30h - 2. i 3. razred

  • 10:00h - 4. i 5. razred

  • 10:30h - 6. i 7. razred

  • 11:00h - 8razred i srednjoškolci

Radionice za djecu
bottom of page