top of page

Tečajevi stranih jezika za djecu

Učenje stranoga jezika u školama često nije dovoljno. Razredi su veliki, profesori se jednostavno ne mogu dovoljno posvetiti svim učenicima... upisivanjem tečajeva stranoga jezika učenici dobivaju dodatno znanje, kontinuitet učenja, a profesori im stoje na raspolaganju za bilo kakvu dodatnu pomoć.

 

Engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski,ruski ....... pružite svojem djetetu dodatno obrazovanje koje će se svakako isplatiti u budućnosti!

 

metaLINGUA nudi tečajeve za niže i više razrede osnovne škole i za sve razrede srednje škole. Koristimo se udžbenicima i programima renomiranih stranih izdavača specijaliziranih za učenje stranih jezika (Oxford University Press, MacMillan, Pearson, Longman, Cambridge University Press, Huber, Edilingua, CLE International,...) koji se nadopunjavaju na programe državnih škola.

 

Programi i udžbenici ciljano su odabrani za svaki pojedini uzrast i jezičnu razinu (A1-C2), te odgovaraju interesima djece i mladih.Sadržaji satova i dodatne aktivnosti prilagođeni su pojedinim interesima polaznika, te rezultiraju maksimalnom zainteresiranošću polaznika za učenjem stranih jezika.

 

Naš se rad temelji na individualiziranome pristupu; izravno motiviramo učenike, uvažavamo njihove interese s ciljem da im učenje stranoga jezika bude što prirodnije i zabavnije.

 

Tečaj za osnovnoškolce i srednjoškolce uključuje 60 školskih sati u trajanju od 45min, koji se održavaju 2 puta tjedno po 45 min ili jednom tjedno u trajanju od 90 min.

 

UPISI 2023/24

Prijavite se već danas i napravite predbilježbu za jedan od tečajeva engleskog jezika. 

Prijavite se za besplatan ogledni sat koji će se održati 9. rujna. Kontaktirajte nas za više informacija.

bottom of page